Tipu Hauora

  Praktijk voor Holistische Coaching en Therapie

       van Ergotherapeut en ervaringsdeskundige naar Holistisch Coach

Ik ben Ivette en als Ergotherapeut heb ik meer dan 29 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt. Mijn expertise als Ergotherapeut ligt op het vlak van de kinderrevalidatie en de jongerenpoli. Daarnaast heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de alternatieve gezondheidszorg, waar mijn expertise ligt op het vlak van energetisch behandelen en coachen voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Nieuwsgierig naar mijn expertise? Hiervoor verwijs ik je naar mijn curriculum vitae.

Mijn zintuigen staan altijd aan: Ik ben zoals dat is vastgesteld, een High Sensitive Person (HSP). Ik neem waar op vele verschillende vlakken met ook allerlei nuanceverschillen. Ik weet hoe lastig het is om in balans te blijven met alle indrukken die vanuit de omgeving naar binnen komen. Het betekent voor mij ook communiceren zonder woorden. Wat in mijn werk, zowel als Ergotherapeut en als Energetisch therapeut zeer goed van pas is gekomen.   
Mijn wens om deze twee verschillende invalshoeken samen te voegen tot één holistische benadering komt binnen mijn praktijk tot stand, waarbij reguliere gezondheidszorg en alternatieve gezondheidszorg aanvullend werken. 

Alle kennis en vaardigheden ten aanzien van 'work-life-balance' heb ik ook in mijn eigen leven kunnen en mogen toepassen. Vooral in de jaren 2002 tot 2016, waar ik als alleenstaande moeder 'alle ballen in de lucht' diende te houden én tegelijkertijd mezelf wilde ontwikkelen. Sinds 2016 getrouwd, met andere dimensies die aan mijn 'work-life-balance' worden toegevoegd.

Deze combinatie van achtergrond, opleiding en ervaring geef ik graag door als (Energetisch) Ergotherapeut en Holistisch Coach.