Tipu Hauora

Praktijk voor Holistische Coaching en Therapie

Energetische Therapie voor Jongeren en Kinderen

Bij Energetisch therapie gaat het om de verbinding tussen je lijf (fysiek), je emoties, je gedachten en alle processen die daarmee verbonden zijn (mentale), het communiceren op een ander niveau/manier (energetische) en hoe je de wereld waarneemt, voelt en mee omgaat (spirituele) en deze verbinding te bevorderen. Niet de ziekte wordt behandeld maar jij, als mens, als geheel in jouw leven en jouw situatie. De energetische therapie behoort bij de complementaire zorg*.

Energetische behandelen kan helpen in vele omstandigheden. Dit varieert van lokale pijnklachten van bijvoorbeeld spieren, problemen met je darmen en hoofdpijn tot ondersteuning bij chronische ziekte of het verwerken van trauma of verlies. Begeleiding bij ontwikkelings- of veranderingstrajecten, die gepaard kunnen gaan met lichamelijke processen of innerlijke onrust, zijn ook mogelijk.

Bij Tipu Hauora wordt er met verschillende energetische therapievormen gewerkt, die elk hun eigen accenten hebben. De behandeling kan preventief (voorkomen van), curatief (genezend) of palliatief zijn (verzachting of verlichting). Ik behandel alleen als de aard van de acute of chronische symptomen zodanig is dat een energetische behandeling verantwoord is. 

Heb je belangstelling voor mijn kennis en vaardigheden en wil je graag meer weten over mijn competenties als Energetisch Therapeut klik dan hier voor meer informatie.

Voor meer informatie over energetische therapie kan jij of je ouders contact met mij op nemen. 


Ik ben geen vervanging voor je huisarts; dat blijft de eerste persoon om te raadplegen bij (ernstige) gezondheidsklachten. Wel kan ik aanvullend, verbredend en verdiepend aan diens zorg zijn