Tipu Hauora

Praktijk voor Holistische Coaching en Therapie

Aanbod

Ergotherapie

Mijn expertise, kennis en vaardigheden ligt op het vlak van de kinderrevalidatie en de jongerenpoli, in de leeftijd tussen 0 en 25 jaar. Voor meer informatie klik dan hier.


Holistische Coaching

Holistische Coaching is erop gericht duidelijk te krijgen in welk deel van de interactie met jouw omgeving je begeleiding nodig hebt. Misschien, bijvoorbeeld, ervaar je problemen in je dagelijks leven, merk je een weerstand of gaat het gewoon om balans tussen belasting en belastbaarheid. De interactie met je omgeving is dynamisch, altijd aanwezig en bepaalt voor een groot deel jouw gedrag met en naar anderen toe. 

Voor meer informatie klik hier.

Holistische Energetische Therapie

Holistische Energetisch Therapie is erop gericht om de samenhang van fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele aspecten te bevorderen. Niet de ziekte wordt behandeld maar de mens als geheel in zijn of haar leven en situatie.

De therapie is geschikt voor alle leeftijden. Ook bij kinderen en jongeren gaat het  om de samenhang tussen fysiek (lichamelijk), emotioneel (bijvoorbeeld, verdriet, boosheid), mentaal (nadenken en de ontwikkeling van de hersenen), energetische (energie huishouding en sensorische integratie) en spirituele aspecten te verbeteren en te bevorderen. Doordat de kinderen en jongeren nog volop in ontwikkeling zijn vraagt dit een andere benadering.

Het zelfhelend vermogen van de mens wordt gestimuleerd met Energetische Therapie. Daarbij wordt er ondersteuning en advies geboden. De Energetische Therapie behoort bij de complementaire zorg*.

Voor meer informatie klik hier.

Ik ben geen vervanging voor je huisarts; dat blijft de eerste persoon om te raadplegen bij (ernstige) gezondheidsklachten. Wel kan ik aanvullend, verbredend en verdiepend aan diens zorg zijn.